Spongdalsvegen 818, 7074 Spongdal, Trondheim Kommune

Enebolig

Tilbygg og bruksendring

2015

Tilbygg og bruksendring av kjeller og loftetasje til oppholdsrom

Familen på fire flyttet inn et gammelt hus med en dårlig planløsning på Spongdal, Byneset. Med denne bruksendringen får de alle sammen eget soverom med godkjente vinduer og rømningsvei. Det blir treningsrom i kjeller og et helt nytt tilbygg som inneholder trapperom, gang og nytt inngangsparti. Det er også flyttet en trapp i huset opp til 2. etasje. Huset blir også etterisolert og alle vinduer og dører blir byttet ut. Veranda blir også oppgradert, samt litt uteområde/hage.

Hei, vi er en familie på fire, to voksne og to små jenter. Vi hadde planer om å bygge på huset med tanke på tilrettelegging for oss som bruker huset. Vi snakket med noen venner som tipset oss om Odd Roger Langørgen i Husdesign.

Vi kontaktet Husdesign via telefon og de tibydde seg å komme på en befaring hos oss på kveldstid.
I møte med Husdesign fikk vi et godt tilbud og en fin drøfting av de endringer vi ønsket oss.

Etter dette kunne vi selv ta de målene de trengte for å kunne tegne både huset og tilbygget. På denne måten kunne vi spare noen kroner. Det viste seg at på vårt hus fantes det ingen eksisterende tegninger hos Trondheim Kommune da huset er veldig gammelt.
Videre korrespondanse med Husdesign foregikk for det meste på mail og sms, noe som vi satte stor pris på med tanke på dokumentasjon å oppriktighet. Underveis i prosessen fikk vi forslag og innspill fra Husdesign som vi sammen ble enige om.
Vi er veldig godt fornøyd med ferdig resultat og synes Husdesign løste oppgaven på en god å effektiv måte, med et strålende resultat.
Husdesign er absolut å anbefale for andre og vi vil gjerne bruke Husdesign i fremtidige prosjekter.

Med vennlig hilsen Øystein Ressås & Veronica Aukan.

Øystein Ressås og Veronica Aukan

Spongdalsvegen 818

Spongdalsvegen 818

Send Husdesign en forespørsel på samme type oppdrag