Om Husdesign

Husdesign tegner ditt prosjekt, lite eller stort, slik at du får nøyaktig det du har forespeilet deg. Profesjonelle og målsatte byggetegninger. Med over 18 år i bransjen har Husdesign mange erfaringer fra ulike prosjekt, store som små.

 

Daglig leder er Odd Roger K. Langørgen

 

Hva gjør vi?

Tegning

Med Data Assistert Konstruksjon (DAK) blir dine ideer til profesjonelle tegninger som kommunen trenger for at ditt prosjekt skal godkjennes.

Befaring

Første møte starter gjerne med en befaring av tomten din for å se på løsninger sammen. Solforhold, naboer og tomtegrenser er noe som må tas hensyn til samt plassering av bygget på tomta.

Rådgiving

Ofte er det mange spørsmål man har når man skal bygge på eller bygge nytt. Vi hjelper deg i denne prosessen.

Kun det beste er godt nok

9

Hva gjør vi?

Husdesign tegner ditt prosjekt, lite eller stort, slik at du får nøyaktig det du har forespeilet deg. Profesjonelle og målsatte byggetegninger.

9

Hvorfor skiller vi oss ut?

En teknisk tegner er ekspert i tegneprogrammer og utfører tegninger like bra om ikke bedre enn arkitekter. Mens arkitekten ofte tenker på hele designprosessen, så konsentrerer vi oss om dine ideer og våre i samråd med deg. Du får enkelt sagt det du vil ha. Ikke alt det andre.

9

Profesjonelle tegninger

Opplever du å få tegningene i retur fra kommunen din? Husdesign hjelper deg med profesjonelle byggetegninger, klar til å sendes inn med byggesøknaden din.sed

Års erfaring

prosjekter

“Vi former våre bygninger, deretter former de oss.”

Sir Winston Churchill – Britisk offiser, politiker, nobelprisvinner og forfatter

 

Kontakt oss

Skriv til oss om ditt ønske

Klokksteinvegen 8, N-7088 Heimdal

+47 980 43 350

post@husdesign.no

992344571 MVA

Pin It on Pinterest