Kontakt Husdesign

Send oss gjerne en forespørsel om pris og om vi tar på oss din type oppdrag. Foretrekker du telefon kan du ringe +47 980 43 350, svarer vi ikke så legg igjen en beskjed eller SMS så tar vi kontakt 🙂

Kontaktinfo

Besøksadresse

Klokksteinvegen 8, 7088 Heimdal

}

Åpningstider

Ring 98043350 for å avtale møte eller befaring

Organisasjonsummer

Husdesign (juridisk navn: Langørgen Tegneservice)
992344571 MVA

Skriv til oss

post@husdesign.no

Ring: +47 980 43 350

La oss ta et møte og en befaring over en kopp kaffe

  Type oppdrag (obligatorisk)
  NybyggTilbyggPåbyggBruksendringAnnet

  Type bygg (obligatorisk)
  BoligHytte/fridtidsboligGarasje/carportLandbruksrelatertAnnet

  Når skal byggeprosjektet startes?
  3 mnd6 mnd9 mnd12 mndsenere

  Last opp tegninger/skisser eller bilde(r) av oppdraget (maks 5 mb per fil, gjerne pakk flere filer i en zip-fil. Er filen for stor kan du sende den direkte til post@husdesign.no i stedet, maks 25 mb per fil)

  Hvorfor velge teknisk tegner fremfor arkitekt?
  En teknisk tegner er ekspert i tegneprogrammer og utfører tegninger like bra om ikke bedre enn arkitekter. Mens arkitekten ofte tenker på hele designprosessen, så konsentrerer vi oss om dine ideer og våre i samråd med deg. Du får enkelt sagt det du vil ha. Ikke alt det andre.  Og det er billigere!
  Hva koster det?
  Det kommer an på hvor mye som skal gjøres og endres. Det kommer også an på tomta, flat tomt er lettere for da slipper en som regel terrengsnitt. En etasje er billigere enn to etasjer osv. Jo flere vinkler og kroker et bygg har og flere dører og vinduer så tar det lengre tid å få tegnet det.  Send oss en forespørsel så gir vi pris basert på erfaringer og tidligere prosjekter. Timepris eller fastpris. Det er opp til deg.
  Hva bør jeg ordne med på forhånd før en befaring eller et møte?
  Hvis du har de orginale tegningene eller kopier av disse og de i tillegg er målsatt er det et kjempepluss. Da scanner vi tegningene og importerer de inn i tegneprogrammet. Jobben tar dermed kortere tid. Har du skisser av hvordan du tenker prosjektet ditt er også det et godt utgangspunkt.
  Hvor lang tid tar det?
  Fra en uke til et par måneder. Det kommer an på vanskelighetsgraden og oppdragsmengden vår. Vår og høst er travle perioder og da kan det ta opptil et par måneder. Et normalt husprosjekt tar vanligvis et par uker med noen e-postutvekslinger om endringer vi finner ut av underveis.
  Hva skjer etter at jeg får tegningene?
  Da kan du, om du har lov, bruke tegningene i din egen byggesøknad eller kotnaktek en entreprenør eller et snekkerfirma for å hjelpe deg med søknadsprosessen. Et vanlig tiltak tar ca. tre uker fra du søker til du kan begynne arbeidet. Et større prosjekt med dispensasjoner osv. tar opptil tre måneder.

  Pin It on Pinterest